Siste finish

Etter over åtte måneder så kan vi endelig krysse av for at siste finish på utbyggingen er ferdig. For tiden så tar oppussing av badene alt fokus, og det faktum at vi ikke har vært helt i boks med det forrige store prosjektet har nesten blitt glemt inn imellom nye tanker og planer. Desto mer gledelig var det forleden dag å bli vekket til hyggelige tømrere som stod klare for å montere ytterdøren.

Jeg har hele tiden vært spent på akkurat denne. Når jeg valgte den ut, så trodde jeg ut fra de opprinnelige tegningene at boden ville dekke alt innsyn, og dermed så var ønsket om mer lys av større betydning enn tanken på at noen vil kunne se inn til oss. Etterhvert som prosessen skred frem, så ble det klart at boden ikke ville skjerme hele inngangspartiet, og jeg har kjent en viss bekymring knyttet til det faktum å ha valgt en ytterdør i glass – ekshibisjonisme er ikke min største trang:-)

Iallefall, nå er den nye døren på plass og foreløpig står den absolutt til forventningene.

Velkommen til oss

Velkommen til oss

Selv synes jeg den ble stilig, men jeg er egentlig glad for at det har tatt tid før den kom. Dermed så har vi rukket å få både garderobeskap og lampe i gangen på plass, og naboene har sluppet å måtte følge med på alt rotet som har vært. Satser på at glasset gir en skikkelig motivasjon til å opprettholde orden :-) Skulle jeg etterhvert innse at dette er et dødfødt prosjekt – og ende opp med å irritere meg mer over rotet enn å glede meg over lyset – så er det jo ikke verre enn å lime film på vindusdelen. Det finnes jo utrolig mange kule varianter å velge mellom, men akkurat nå så gleder jeg meg over at døren ble akkurat som jeg hadde sett for meg!

This slideshow requires JavaScript.

(For spesielt interesserte så nevner jeg at døren er fra Swedoor, og av typen Congo. Fargen er mørke grå og glasset klart.)

Nå går vi inn i helgen, og gleder oss over at arbeidet med badene går som planlagt. Det har skjedd mye, men siden badegulvet skal flises i løpet av helgen, så venter jeg med statusrapport til søndag.

Finfin fredag, så skrives vi :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Responses to Siste finish

 1. Anita says:

  Åhhh, så fint det blir!!!! Kjempe fint inngangsparti!

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk Anita, jeg er veldig fornøyd selv. Litt mye innsyn på kveldstid når det er mørkt ute, og lyst inne, men tror det går helt fint :-)

 2. Så flott dør du har valgt! Resten ser også nydelig ut :) God helg og lykke til med jobbing på bada.

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk. Det er deilig å se at vi begynner å komme i mål, og for å korte ned tiden før vi igjen kan få hjemmet vårt litt mer tilbake kommer mureren i helgen – snakk om imøtekommende entrepenører :-) Vi selv har derfor tenkt å barrierer oss innendørs og se på regnet som laver ned. Regner med dere liggger såpass høyt at dere heller ikke får problemer, men for noen mengder som er kommet i nærområdet….

   God helg Hilde

 3. Lammelåret says:

  Jeg blir stadig imponert!

  Glassdør er uvanlig, sprekt valg.

  God helg (det blir vel mye arbeid?)!

  • Hverdagsmamma says:

   Hehe, en av faktorene for at vi valge å bygge ut og møte de behovene som vi ser vil komme her vi bor fremfor å flytte, var at budsjettet da rakk til å sette vekk alt av arbeid. Dermed gjør vi ikke noe selv, og kan bruke tiden på å planlegge mens vi gleder oss over å se andre gjøre selve jobben. En nødvendighet for å få vårt familieliv til å fungere, og den eneste grunnen til at vi har klart å få gjort mye på kort tid.

   God helg Lammelåret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>