Spennende uke – eller nye skuffelser…..

Egentlig skulle jeg sittet her i et ferdig nyoppusset hjem. I stedet så lever vi fortsatt i uvisse. For mens vi hadde sett for oss å starte utbyggingsprosjektet vårt i august 2012 så ble byggesøknaden først retunert og siden avslått. Nå ligger et nytt forslag inne til behandling hos kommunen, og vi krysser fingre og tær for at vi får ja denne gangen – for vi har virkelig ikke lyst til å flytte!

Problemet er at når man søker kommunen om dispensasjon for utbygging så har søknaden ingen tidsfrist. Vi har som sagt fått avslag en gang, og da overholdt kommunen sine egne interne mål om å gi tilbakemelding i løpet av 12 uker. Denne gangen var de 12 ukene over forrige uke, men da var dessverre saksbehandleren vår syk. Derfor både tror og håper vi at svaret vil komme denne uken – og vi er spent. Jeg sjekker kommunens sider flere ganger daglig, og kjenner suget i magen og håper like mye hver gang :-) Svaret får store konsekvenser for familien, så dette synes virkelig å bli en nervepirrende uke. Det er iallefall utrolig frustrerende å gå og ikke vite hva fremtiden vil bringe, så vi krysser fingrene for at ventetiden snart er over – og at vi kan sprette champangen (evt åpne gravølen...)

Slik ser det ut i dag.....

Slik ser det ut i dag…..

Forhåpentligvis ser det snart slik ut.....

Slik ser det forhåpentligvis ut før sommeren…..

Satser iallefall på at jeg snart kan poste positive nyheter om prosjektet :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>