Spennende uke

Denne uken er det vinterferie, og snakk om å treffe med været. Solen skinner, og vi nyter solstrålene som varmer. Til nå denne uken så har eldstejenten kost seg med å ha funnet frem rollerbladsene og trent i tunet utenfor, ikke den verste aktiviteten å bruke vinterferien til….

rollerblades barn trening

For hele familien er det imidlertid en ekstra spennende uke vi nå er gått inni: dette er uken hvor gravearbeidet endelig skal starte. Det er fantastisk at selve utbyggingen nå er i gang, og etter første dag så var dette synes som møtte oss når vi kom hjem i dag

utbygging av tomannsbolig

Den ene tingen, terrassen, som vi hadde håpt kunne bli stående var revet opp. Litt overraskende, men en bagatell i den store sammenhengen. Det er mer spennende å se hva som skjer de neste tre månedene, og om det endelige resultatet vil samsvare med de drømmer og planer vi har hatt underveis.

Nå gleder vi oss over å skulle tilbringe resten av vinterferien på Geilo sammen med gode venner. For å korte ned ventetiden har de to eldste fått overnatte hos snille besteforeldre, noe de alltid synes er like gøy. En innholdsrik og spennende uke med andre ord. Nå satser vi bare på at det fine været holder seg slik at det kan bli kos med ski og kakao i hytteveggen de neste dagene, vi gleder oss iallefall.

Benytter anledningen til å ønske alle lesere en fortsatt fin uke :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Spennende uke

  1. Fru Jacobsen says:

    Hørtes deilig ut :)

    Kos dere masse videre med vinterferie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>