Tid for bading – eller kanskje ikke……

Jentene var svært begeistret når tur til badestranden stod på agendaen i går. Jeg innrømmer først som sist at dette er noe vi er lite flinke til å gjøre når vi er her hjemme i Norge; bading i sjøen er blitt en syden greie….. Uansett, i går ble iallefall malingskosten lagt på vent og bikinien funnet frem (kanskje de små burde sett tegningen når de voksne lot badetøyet være igjen hjemme…). Begeistringen var stor hos alle tre, endelig skulle det bli bading! Etter å ha tibringt 2 uker under Spanias sol, var det imidlertid tydelig at realtiteten ikke helt stod til forventningene. Vannet var kaldt!

Litt skeptsike - dette var kaldere enn forventet.....

Litt skeptsike – dette var kaldere enn forventet…..

Eldstemann er som alltid en tøffing og svømte etterhvert rundt

Familiens tøffeste!

Familiens tøffeste!

6 åringens begeistring økte flere hakk når hun fikk øye på slengdissen like i nærheten

Andre synes dette var supert

Andre synes dette var supert

Yngstemann synes det var best å sitte under et teppe og betrakte det hele. Selv om de små etter ikke alt for lenge var klare for å begi seg hjemmover, var de strålende fornøyde i etterkant. For oss voksne skal vi huske til neste gang at det ikke alltid er så mye som skal til……

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Tid for bading – eller kanskje ikke……

 1. Godt med litt sommerreprise nå som høsten nærmer seg. :) Da er det ekstra deilig med tur på stranden. Man burde absolutt være flinkere til det, ja.

  Var å fisket krabber i går, og jeg hadde ikke tenkt langt nok til at jeg burde ha med badetøy – noen må jo uti for å hente krabbeagn. Så sporty som jeg var (ja, jeg liker å tro det iallfall) gikk jeg like så godt uti med klærne på! Vannet var helt skjønt, så utenom at jeg var klissbløt resten av dagen gikk det så fint så! hihi :)

  • Hverdagsmamma says:

   Så tøff du er; jeg er gått fra å være ganske så sporty (i egne øyne iallefall) til å bli en skikkelig pingle. Jeg slo derfor tidlig fast at vannet kjente iskalt ut :-) Nesten bra at yngstemann foretrakk en armkrok på land, så hadde jeg en god unnskyldning til å holde meg der :-) Det gjelder uansett å nyte denne siste smaken av sommer, krabefangst hørtes deilig ut. Vi snakket om det samme selv igår, at vi må komme oss avgårde på det en av dagene; håper bare at været holder seg :-)

 2. Brrrr, jeg skal innrømme at jeg er ultra pyse når det gjelder bading. Barn har enn tendens til å vær litt tøffere.
  Det er bare å nyte de siste sommersukkene før høsten kommer og det ser det ut til at dere gjør i aller høyeste grad!:)

  Ha en fin dag.
  klem

  • Hverdagsmamma says:

   ja denne siste innspurten av sommer er til for å nytes. Vi har ørten prosjekter som egentlig burde vært gjort, men på slike dager er det deilig å la fornuften hvile og bare nyte :-) Jeg er blitt skikkelig pyset når det kommer til bading, og husker ikke sist jeg beveget meg uti vannet her i Norge, men kjekt for jentene :-)
   Ha en fortsatt finfin dag :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>