Trikotasjemuseumet

verdens beste venn

Idag har 8 åringen vært så heldig å få tilbringt tid sammen med sin gudmor og hennes 7 uker lille tulle, og de har hatt en skikkelig kosedag med turgåing, kafebesøk og besøk på Trikotasjemuseumet. Trikotasjemuseumet holder til i Salhus, og har eksistert siden 2001 i lokalene til tidligere Salhus Tricotagefabrikk. Fabrikken produserte tidligere garn, og hadde strikkemaskiner til produksjon av metervare som blant annet ble til sokker og sportsklær. I dag er lokalene omgjort til museeum, og det er mulig å kunne gå og se på egenhånd, eventulet følge omvisningene som finner sted hver hele time.

Nå i høstferien var det egen ullkrok for barna i kafen, her fikk 8 åringen laget egne ullprodukter som hun tok med hjem. To av tingene pakket hun inn sammen med min venninne og kom hjem med til meg. Visstnok har hun laget flere ting som skal spares til julegaver, så her gjelder det å vente i spenning :-)

Dagen var med andre ord innholdsrik for eldstejenta, og at den ble avsluttet på senteret med en smootie synes hun var prikken over i. Når hun kom hjem var hun superfornøyd og kunne fortelle hverdagsmamma at “Dette var den beste høstferie dagen ever!!!” Det er altså ikke alltid så mye som skal til for å ha en super høstferie, det ser iallefall ut som om hennes bekymring over at vi ikke reiser noe sted i ferien er glemt for lengst.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>