Ukeslutt

jenteneibilen

Jeg synes at denne helgen har flydd avgårde, og at søndags kvelden har kommet så alt for fort. Det er vel ofte sånn at når man har det kjekt så forsvinner tiden, og det vil i så fall kunne forklare hvorfor denne helgen alt er over.

Lørdag var vi å feiret overstått bursdag til to av nevøene våre. Dermed var det tid for at alle søskenbarna fikk leke sammen, og siden de er ganske så jevne i alder så pleier alltid det å bli en suksess. Etterhvert som barna er blitt større og styrer seg selv, så blir det mer tid for oss voksne til å kunne prate sammen også. Det ble derfor en kjempekjekk dag for store og små i godt selskap, og det var en utslitt gjeng som satt seg i bilen hjemmover om kvelden. 2 åringen sovnet fort av utmattelse og måtte dermed bæres rett i seng. Sånn er det å ha vært på fest……..

Idag fant vi voksne ut at kino kunne være gøy. Vi fortalte ikke barna om planen før vi var fremme i byen. De to eldste ble i ekstase, og yngstemann fikk sin kinodebut. Om det var selve kino opplevelsen, eller det faktum at hun fikk snop selv om det ikke er lørdag er usikkert, men at kino er noe hun gjerne gjør igjen er det ingen tvil om

For å sette punktum for en finfin helg avsluttet vi alle fem hjemme med varme kanelboller med vaniljekrem og kakao. Litt ekstra kveldskos trengs nå når høsten er her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>