Utbygging: status uke 1

Som mange sikkert allerede har skjønt så er utbygging et tema som lenge har opptatt familien vår, og siden vi nå endelig er igang så opptar dette oss naturligvis mer enn noen gang. Mange spør hvordan det går, så fremover vil jeg komme med en ukentlig oppdatering her på bloggen. Forrige uke ble terassen revet opp og fraktet vekk. Gravemaskinen kom på plass i hagen, og vi kjente alle en sitrende spenning. Jentene drømte om å få prøve gravemaskinen, og har nok fortsatt et håp om å få tilbudet om å komme inni. For hver morgen har vi vært forberedt på å bli vekket tidlig av gravelyder utenfor – og hver ettermiddag har vi skuffet måtte konstantere at ingen ting har skjedd. Det har med andre ord vært en stille uke.

Slik så det ut forrige fredag - og sånn ser det ut idag......

Sann så det ut forrige fredag – og sånn ser det ut idag……

Satser på at det skjer mer i uken som kommer, og at jeg derfor har litt mer å vise frem neste fredag. Vi gleder oss iallefall til å kunne se konturer av det som skal bli, og ikke minst å kunne begynne å planlegge mer i forhold til innredning.

God fredag alle sammen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>