Utbygging: status uke 10

Etter en heller laber blogguke er det iallefall tid for den faste utbyggingsoppdateringen. Uken er blitt noe spolert pga en hellidag og en inneklemt fridag, og dermed så har det kun blitt 3 arbeidsdager. Heldigvis har to personer jobbet fullt de dagene, så ting har absolutt skjedd.

Uken startet med at siste rest av det som har vært boden forsvant. Deretter har tiden gått med til å lage nytt tak på tilbygget.

tilbygg tomannsbolig

Etterhvert som takkonstruksjonene er kommet på så kan man virkelig se for seg hvordan det hele vil bli. Til tross for at rommet som ligger helt innerst ikke vil ha vanlige vinduer, så tror vi at et takvindu på 1,2 m x 1,2 m vil gi mer enn nok lys. For min del så er jeg begynt å søke rundt etter mulige elektriske gardinløsninger her. For med takvindu – i et tak som er høyere enn normal takhøyde – så er det ikke som om det bare er å trekke for og fra, så her gjelder det å komme frem med noen smarte idéer. Det er alltid kjekt med lys, men på et soverom må det også være mulig å kunne stenge lyset ute. Kanskje noen har gode erfaringer eller ideer?? I tilfelle mottas disse med takk :-)

Kanskje noe slikt???

Kanskje noe slikt???

Onsdagen ble det lagt vindsperre over sperrene, og dermed kan vi nå stå tørt i hele tilbygget vårt. En ny liten milepæl :-) Satser nå på at taket blir helt ferdig i løpet av neste uke, og at vindu og dører snart kommer på plass.

tilbygg tomannsbolig

God helg :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Utbygging: status uke 10

 1. Synes det går unna jeg til tross for kort arbeidsuke :) Dette blir bra! Har desverre ikke noen innspill på stående fot når det gjelder vinduet, men dukker det opp noe så skal jeg gi beskjed :) God helg

  • Hverdagsmamma says:

   Synes selv det er kjekt å se hvordan bildene forandrer seg fra uke til uke, så ser jo av bildene at det skjer endel, men skulle helst ønsket at vi var litt nærmere slutten, og blir ok noe utålmodig av det :-)
   En riktig god helg til deg også :-)

 2. Abelone says:

  Det ser ut til å gå fort framover, men blir nok godt å bli ferdig. (Var faktisk for å slippe å bygge på med alt styret det er at vi flyttet sist).

  • Hverdagsmamma says:

   Vi vinglet frem og tilbake i flere år før vi faktisk bestemte oss, var på utallige visninger, men fant aldri helt det vi så etter. Når min beste venninne flyttet inn i huset like over veien, så ble valget etterhvert lett, og idag er vi glade for det selv om alt akkurat nå står på hodet :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>