Utbygging: Status uke 11

Nok en uke er forbi, og da setter selv ikke nasjonaldagen en stopper for min faste oppdatering. Så alt for mye har imidlertid ikke skjedd denne uken, og all innsats er blitt rettet mot å få ferdigstilt arbeidet på taket slik at alt er klart til taktekkeren som kommer neste uke. Regner med at grunnen til at takarbeidet drar ut, har sammenheng på at de som gjør jobben er grundige; en stor fordel her i Bergen hvor luftfuktigheten ikke akkurat er kjent for å være tørr….. :-)

tilbygg til tomannsbolig

I tillegg til å lære at ting tar tid, så ser jeg at etterhvert som det hele går fremover så kommer stadig nye ideer om hvordan ting kan bli. Det siste er at det nok hadde vært fint med spotter langt siden av huset under terrassen. Det er derfor ikke tvil om at det oppussning moduset vi er i nå genererer nye planer over hva som kan bli. Kjekt å ha drømmer!! Så får vi heller ta konsekvensene av det når sluttregningen kommer :-)

Med ønske om en strålende nasjonaldag til alle mine kjære leser; gratulerer med dagen. Her i Bergen ser værmeldingene foreløpig lovende ut, og vi ser frem til en tørr og varm feiring :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>