Utbygging: Status uke 13

13 uker ut i utbyggingen burde jeg begynne å lære at mine drømmer om hva som skal skje ikke alltid stemmer overens med virkeligheten. Forrige uke synes jeg det hadde skjedd masse, og så derfor for meg hvordan vi i løpet av denne uken skulle kunne nyte glade dager på ny terrasse. Dette kan jeg nå konstantere at definitiv ikke er tilfelle. Så her gjelder det å holde fast på innstillingen om at den som venter på noe godt…….

Når det er sagt så har det absolutt skjedd en del denne uken. En av de faste snekkerne har hatt ferie, og det har derfor bare vært en mann her disse dagene. Dermed har det vært tid for å gjøre utsiden litt mer ferdig. All kledningen er nå kommet på.

utbygging tomannsbolig

Listene rundt vinduene også.

utbygging tomannsbolig

På innsiden er det enkelte steder begynt å plates, mens både tak og vegger er tettet med isolasjon.

utbygging tomannsbolig

I tillegg er det kommet store mengder materiale både på utsiden og på innsiden. Så om ikke annet så er alt som trengs for å få min etterlengtet terrasse ferdig kommet :-)

utbygging tomannsbolig

Dermed gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet :-) Neste uke vil de allefall være to som jobber fullt. Kanskje kan vi glede oss over både ny skyvedør og terrasse oppe da? Vi krysser iallefall fingrene for det!!

God helg alle sammen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>