Utbygging: Status uke 15

Dette har vært en ny uke med full byggeaktivitet, men mye har omhandlet forberedelser til kommende prosjekter. Egentlig skulle skyvedøren oppe settes inn, men siden den er nesten 3 meter lang så må det kran til, noe s0m krever planlegging. Med elendige værmeldinger mot slutten av uken ble det bestemt at det ikke var noen god ide å begynne og åpne opp tak og vegger (skal inn med en stålbjelke), og dermed så venter vi med dette til mandag/ tirsdag i neste uke; om det varslede finværet holder seg da.

utbygging tomannsbolig

Rekkverket oppe fikk vi malt forrige helg, og i starten av uken så ble siste rester av tak og overganger inn mot naboens bod ferdigstilt. Inne i tilbygget er det tidligere bodgulvet fjernet, mer pukk er kommet til og isolasjonen kommet på. Nå er det bare å vente på elektriker som kommer og legger inn varmekabler, før det hele kan støpes.

utbygging tomannsbolig

Det meste av isolasjon og yttervegger i det eksisterende bygget er fjernet, og bare innerveggene står igjen. Dermed er vi et steg nærmere å rive overgangene mellom det gamle og det nye tilbygget. Dersom alt går etter planen så skal siste rester av forberedelser til dette gjøres neste uke. Med 4 uker igjen til ferien, så er ting virkelig begynt å gå unna, og vi er kjempespente på hvor mye de rekker innen den tid. Forhåpentligvis er ting begynt å komme litt mer på plass da :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>