Utbygging: Status uke 18

I forkant av denne uken var vi spente på om elektrikeren ville dukke opp mandags morgen. Snekkerene som jobber her hadde egentlig gjort ferdig det de kunne gjøre før det elektriske kom på plass, og vi var derfor litt bekymret for om ting ville stoppe opp. Tydligvis er det mange som trenger håndverkere nå i forkant av fellesferien…. Iallefall, ingen elektriker kom mandag. I utgangspunktet fremkalte dette lysten til å rive seg i håret for vår del. De siste ukene har det skjedd mye, og vi hadde håpet denne fremgangen skulle fortsette disse siste ukene før ferien.

Som så mange andre som står midt oppe i en bygge-/oppussingprosess så opplever vi at ting har en tendens til å balle litt på seg, og etterhvert som det hele skrider frem så ser vi stadig nye ting som skulle vært gjort, og som vi vil ha på plass for å få den berømte prikken over ièn. Listen over planer og drømmer har iallafll ikke blitt kortere disse ukene vi har holdt på, og endel ting har vi sett for oss at vi skal få gjort selv. Så er det bare det at verken ferdighetene eller interessen for å faktisk skulle være dem som gjør den jobben er tilstede her i huset. Ikke har vi særlig av det verktøyet som hadde trengtes for å gjøre det hele litt lettere, og med tre barn er det heller ikke alltid slik at tiden strekker til… Det er rett og slett kjekkere å kunne være sammen som familie, enn å måtte ha mange prosjekter i huset på gang. En kjapp avgjørelse om å sette vekk noe av jobben til dem som faktisk kan det – og også gjør det mye fortere enn hva vi ville ha gjort – kom derfor når det plutselig dukket opp noen dager uten arbeid her. Mandagen ble det både laget loft i uteboden, samt at det gamle gjerdet ble fjernet og nytt kom på plass. Så kunne vi heller benytte ukens eneste finværsdag den ettermiddagen til å få på det et strøk med maling.

Når elektrikeren heller ikke kom på tirsdag, så ble veggen i stuen oppe tettet skikkelig til, i tillegg til at en markise på terrassen ble montert. Så nå begynner ting å ta enda mer form. Vi begynner iallefall å bli fornøyde med resultatet :-)

påbygg av tomannsbolig

påbygg tomannsbolig

Onsdag var heldigvis elektrikeren på plass (sikkert bra før vi fant ytterligere ting å få gjort, og dermed overskrider budsjettet fullstendig), og etterhvert som han har jobbet så har de andre kunnet plate og ordne til. Siste rest av uken har dermed gått med til dette. Alle dører er kommet i hus, men dessverre har karmen til den store skyvedøren mellom gang og stue nede forsvunnet på vegen, noe som gjør at den siste veggen ikke er på plass enda. Uansett går det stadig fremover, men igjen er det bare å konstantere at denne fellesferien kommer noe ubeleilig for vår del. For nå er det tid for at de som skal spartle, pusse og male skal kommer inn, noe som dessverre må vente til over ferien. Nå er det derfor bare en uke igjen før det hele stopper opp noen uker. Synd, men lite å gjøre noe med.

påbygg tomannsbolig

utbygging tomannsbolig

utbygging tomannsbolig

Om ikke annet så blir det daglig både ryddet og støvsugd nede, så ungene har alt begynt å ta de nye delene av huset i bruk. For oss voksne så får vi demed en liten  smakebit på hvor deilig det skal bli med litt ekstra plass om ikke så alt for lenge :-)

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god helg. For Hverdagspappa sin del så er dette en helg han lenge har hatt nedtelling til. Søndag er det nemlig klart for Iron man i Haugesund, og da gjenstår det å se om et år med fokus på trening har hatt den ønskede effekt når selve styrkeprøven skal gjennomførest. Utfyllende rapport kommer :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 18

  1. Anita says:

    Dette ser veldig bra ut:) Satser på at vi får tatt en liten sniktitt i morgen tidlig når vi henter dere :)

    • Hverdagsmamma says:

      Ja, snart er vi klare for grillingen :-) Gleder oss masse til å vise dere, og ikke minst se dere i morgen!!!! Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>