Utbygging: Status uke 19

Denne uken har vi fått merke at ferien står for dør, og det har vært mindre byggeaktivitet her enn hva vi har vært vant til i det siste. Siden snekkerne også har ferie de neste tre ukene, så har planen vært at det vil være full byggestopp i denne perioden. Dette har satt sine begrensninger for hva som kan gjøres. Alle jentene er for tiden samlet på et rom nede. Mens planløsningen til 9 åringens rom, kjellerstue og gang er platet til, så avhenger de siste to soverommene og walk-inn garderoben at også dette eksisterende soverrommet rives. Når det blir gjort så har vi altså ingen rom igjen… noe som ikke ville vært en ideel situasjon med tanke på tre uker uten byggeaktivitet. Derfor er det bestemt at dette skal avventes.

Heldigvis så er det ikke så galt at det ikker er godt for noe. Mandag klarte vi å finne enda en ting vi gjerne skulle fått gjort; en ny vegg i stuen oppe. Vi har lenge sagt at siden vi ikke fikk bygge ut slik vi ønsket i 2. etc, så vil vi gjør noen enkle grep for å få mest mulig ut av det arealet vi har. For å få dette til så ser vi for oss en egen vegg der rekkverket til trappen har vært , og hvor det vil være ideelt å flytte tv´n til. Skulle vi gjort dette selv så hadde det sikkert drøyd ut, så å få andre til å gjøre jobben setter en fortgang i planene om å få ordnet til også der. Så om ikke annet så er nå denne veggen på plass :-) Nå gjelder det bare å få den sparklet og tapsert så er vi klar til å ommøblere.

utbygging rekkehus

Det meste nede er som sagt nå på plass. Takplater og vegger også i de små rommene er tilnærmet ferdig, og det hadde derfor vært perfekt for oss om både sparkling og maling av det store soverommet og stuen  hadde blitt ferdige mens vi er vekke. Hverdagspappa tok derfor en kjapp telefon for å forhøre seg om dette er helt utelukket – forhåpningene var ikke spesielt store – men gleden over svaret om at dette skulle la seg ordne desto større. Iallefall, nå kommer malere inn alt i neste uke, så de nye planene er at i løpet av ferien vår så skal både kjellerstuen og et av barnerommene være helt ferdige. En kjempehyggelig overraskelse med andre ord :-)

utbygging tomannsbolig

utbygging tomannsbolig

utbygging tomannsbolig

Vi er for tiden i feriemodus. Optimalt burde vi sikkert brukt litt av denne tiden til å få malt ute, men siden været ikke er på vår side de neste dagene, og vi på fredag setter kursen mot sydligere strøk, så ser det mørkt ut med disse planene. Vi satser på at en lat ferie gir ekstra motivasjon til å sette i gang når ferien er over :-)

Ha en fortsatt strålende uke alle sammen!!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 19

  1. Ønsker dere en superduper deilig ferie til sydligere strøk :)

    • Hverdagsmamma says:

      Tusen takk, nå er nedtellingen begynt for fullt. Skal bli godt med litt sol på kroppen etter alt regnet her i Bergen den siste tiden :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>