Utbygging: Status uke 2

Dette har vært en spennende uke når det gjelder utbyggingen; hver morgen før klokken 7 har vi kunnet høre maskiner som startes og banking som tar til utenfor inngangsdøren. Jeg hadde aldri trodd at et slikt bråk kunne vekke så gode følelser – for endelig er vi skikkelig i gang!! Tre menn jobber kontinuerlig i hagen, alle løsmasser er fjernet, berg, brostein, mark og kanter er borte. Tre er kuttet ned og fraktet vekk, og et stort flatt dekke er kommet til syne.

Hele familien gleder seg daglig til å finne ut ha som møter oss om ettermiddagen. Jentene er kommet seg over nedturen tidligere i uken over at klatretreet deres måtte vike, men vi er alle enige om at uteområdet nå faktisk virker større enn noen gang. Så gjett om vi er spente på hvordan det vil bli når ting også skal bygges opp. Idag er det iallefall blitt fullt på med stein og pukk, og forberedelsene til de kommende forskalinger er således påbegynt.

Realiteten om at vi nå er igang er begynt å synke inn, så da gjelder det bare å overse en gang full av skitt som blir dratt frem og tilbake av alle som beveger seg over tomten. Det er nok bare å forbrede seg på tre måneder i kaos og rot, før vi forhåpentligvis kan møte sommeren med det ferdige resultatet.

Status uke 2

Status uke 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>