Utbygging: Status uke 20, 21 og 22

Så var vi tilbake i gamlelandet, sol og sommer er byttet ut med regn og torden. Eller når vi kom hjem i natt så var det egentlig en positiv overraskelse å ankomme Flesland ved midnatt og oppdage at temperaturen i luften holdt godt over 20 grader. I det vi var vel hjemme, jentene kommet i sengen og vi voksne tok til å gå gjennom all posten (det blir aldri for sent til å måtte gjøre det etter to uker på reise), så begynte imidlertid det første tegnet på hva vi har i vente; øsende regnvær. Hele formiddagen i dag har det holdt det gående med det samme, regn, lyn og torden. Om ikke annet så er temperaturene greie :-)

Det er ikke fritt for at etterhvert som vi i natt nærmet oss hjemmet så begynte spenningen å stige etter å se hva som var skjedd mens vi var borte. Uke 20 var det helt stillstand her grunnet ferie, men i de to ukene vi har vært i Spania så har det heldigvis skjedd litt. I stuen er tak og vegger sparklet og malt, og en av veggene har fått den planlagte tapeten.

oppusning av stue

oppusning stue

På eldstejenta sitt rom, så er alt ferdig sparklet og malt, i tillegg er gulvet kommet på plass. Vi har valgt den samme fargen i hele huset: S 0502-Y (bomull) fra Jotun.   På alle barnerommene og i stuen er det hvitpigmentert eikeparket fra Kährs. Jentene har alt tatt i bruk rommene, og yngstemann er fornøyd med at det er god plass for lek på storesøster sitt nye rom :-)

hvitpigmentert parkett fra Kährs

Neste uke begynner det etter planen å normalisere seg litt mer når det gjelder byggeaktivitet. Da er ferien over for arbeiderene, og vi krysser fingrene for at vi snart har to nye rom å vise konturene av.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Utbygging: Status uke 20, 21 og 22

  1. Så moro med fremgang på utbyggingen. Ser ut til at det blir riktig så fint, dette her. :)

    Her på Østlandet øste det ned, mens det smalt, så og si i hele går også. Ser ut til at natten i natt blir likedan, over oss kryper det svarte skyer mens vinden står på som en helt der ute… og der kom det første bulderet rullende over oss. hehe! :D

    God sensommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>