Utbygging: Status uke 25

Mandagen kom, elektrikeren kom, lykke!!! Mye ble gjort denne dagen og vi kjente humøret stige. Det ble imidlertid en kortvarig glede (på flere måter). For en annen ting som ble gjort denne dagen var at deler av flisene i gangen ble hugget opp, noe som bokstavelig talt var en skikkelig dritt jobb, og resulterte i at hele huset ble fullt av støv. Resten av dagen gikk dermed med på å skure og vaske; stemningen var dårlig, humøret på bunn, og gleden over elektrikeren borte!

Innen vi var kommet opp trappen var alt av godt humør borte....

Innen vi var kommet opp trappen var alt av godt humør borte….

Et aldri så lite før/ etter bilde (om noen lurer venstre sko er tørket av :-) )

Et aldri så lite før/ etter bilde. Om noen lurer så er venstre sko tørket av. Sko, gulv og luften ikke; det utydelige bilde er ikke bare et resultat av dårlig mobilkamera…..

Tirsdagen kom, elektrikeren kom ikke, humøret sank til nye lavmål! Ok, hun kom ikke fordi hun var syk, og det er jo en fullgod og akseptert forklaring, men dessverre for vår fremgang her så var hun syk hele uken – og ingen vikar var tilgjengelig. Da hjelper det ikke at det har vært mellom 2 og 3 menn jobbende inne hver dag, og at det har vært andre innom for å lage trappen ferdig ute. For ja status er at mye har skjedd denne uken, men om elektrikeren hadde fått gjort seg ferdig som planlagt, så hadde alt vært ferdig (Ok, ikke alt, som i altalt, men alt som i at det var sparkling, maling, listing og gulv igjen…..)

Nå er det ikke meningen at dette skal bli nok et syteinnlegg, så om jeg skal flytte fokus til det positive, så er det faktisk mye å ta av. Vi har hele tiden vært kjempefornøyde med entrenpenøren vi bruker, og det er vi fortsatt. De gjør en flott jobb, og nå har de virkelig forstått at vi er lei og møtt oss med å sette inn flere folk. Det er absolutt ikke deres feil at elektrikeren ikke kom, og vi lever nå i håpet om at ting kommer til å gå fort fremover. (Klamre oss iallefall til håpet mens vi lader opp til å skulle holde ut ytterligere uker uten bad når vi setter igang prosjektene der. Trøster oss med at når julen kommer, da er nok sikkert alt så mye bedre….. tror vi)

Iallefall, av ting som faktisk er blitt gjort denne uken, så kan jeg nevne den nye nye glassdøren på kjøkkenet.

Satsers på at listene også snart kommer på plass....

Satser på at listene også snart kommer på plass….

Nede er alt gipset og platet, vinduskarmene er foret ut, og de to resterende barnerommene, walk inn garderoben og gangen er klare til å sparkles og males.

Den observante leser kan - i tillegg til alt rotet - se den nye trappen ute :-)

Den observante leser kan – i tillegg til alt rotet – se den nye trappen ute :-)

Taket i gangen er revet, og alt er dermed klart til at også de siste spottene skal bli montert, og nytt tak komme på plass.

uke253

Fortsatt sitter mye av støvet fra mandagen i. For selv om både teppe og sofaputer har tilbringt tid på terrassen til lufting, og mye vasking har forekommet så føles det litt som om støvet aldri helt forsvinner, og vi har fortsatt en jobb å gjøre. I tillegg så gjør de uferdige rommene at det ikke er mulig å rydde over alt (blant annet ikke i gangen som vi må gjennom for å komme inn), og støv blir lett dradd fra et sted til et annet.

Siden helgen til nå har vært strålende så har dører kunnet stå oppe til en hver tid, og vi har lagt alt av planer på hyllen til fordel for terrassekos. I dag er planen å få gjort deler av den resterende maler jobben ute. Siden spottene der ikke er kommet på plass, og kassene de skal inn i dermed ikke er ferdig, så vil det bli litt malejobb igjen, men det gir oss en god grunn til å kunne nyte fremfor å jobbe. Ikke verst det heller!! Neste uke kommer forhåpentligvis elektrikeren og vi ser frem til at det siste arbeidet skal bli ferdig, i tillegg satser vi på at ingen ting skjærer seg og at malerene kommer som planlagt. I så tilfelle vil vi ta et stort skritt på vei mot det ferdige resultatet.

En riktig god søndag til alle flotte lesere :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>