Utbygging: Status uke 28

En travel helg med et hyggelig familiebesøk og en begivenhetsrik dåp har gjort at ukens statusoppdatering er noe forsinket, men la meg bare slå fast med en gang: vi er fortsatt ikke ferdig – men gjett om vi nærmer oss!!! Uken har resultert i at alt nede og stuen oppe er nymalt og lyst. Den nye tv´n er kommet på veggen, og Hverdagspappa har kunnet glede seg over den første fotballkampen på den. Egentlig litt fascinerende, for tv´n er jo stor, samtidig så gjør den nye plasseringen til at den er langt mindre fremtredende enn den forrige vi hadde. Vi er iallefall kjempefornøyd med vår nye lille tv krok, så når vi bare får ordnet ledningene så skal det bli bra!

tv krok, samsung veggfestet tv

Som bildet over viser, så mangler en vesentlig del av rekkverket; noe som ikke var en del av planen. Riktignok hadde vi i uken som var, inn en glassmester for å se på muligheten til å skifte ut deler av rekkverket i stuen med glass. Dermed så var det viktig for meg at veggen ble tapsert også bak hele trappegelender. Litt komunikasjonssvikt resulterte i at det ikke bare var den planlagte vertikale støtten som forsvant….. Maleren var imidlertid snarrådig og ville ordne opp, men etter å ha lett seg gjennom alle byggeriene i nærheten og fått beskjed om at den tykkelsen var vanskelig å oppdrive, så endte det med at deler av hans gamle barndomsseng nå blir nytt rekkverk i vår stue…. Det blir iallefall helt likt det som er, og vi vil slippe arbeidet med å måtte sparkle igjen hullene bak.Det som et øyeblikk var nok til at alle krisemekanismer ble satt inn, ordnet seg dermed til det beste. Nå krysser vi bare fingrene for at anbudet på glasset ligger innenfor det vi har budsjettert med, slik at alt styret ikke vil være helt forgjeves.

Nede er malerene ferdig, alle gulv som det skal parkett på er lagt. Så nå gjenstår listing, flislegging i gangen og at elektrikerene kommer for å gjøre ferdig det de skal. 6 åringen har fått en madrass inn på sitt rom, og har for første gang kunnet glede seg over sitt eget rom som hun ikke må dele med noen; tror det er stor stas. Vi voksne har fått montert noen av skapene som skal på plass. Dessverre så var skapene 0,5 cm for høye i forhold til takhøyden, så det har blitt litt saging på pappaen i huset disse siste dagene.

gang

6 åringens rom begynner å ta form

6 åringens rom begynner å ta form; også hun får en liten egen garderobe

I løpet av de neste dagene vil barnerommene bli helt ferdige, dermed så blir det mye montering på oss fremover. Hektiske tider med andre ord, men vi klamrer oss til tanken om at det nærmer seg slutten nå.

En fortsatt god søndag :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 28

 1. Anita says:

  Dette blir veldig bra!!!:)Gleder oss til fortsettelsen!
  Klem

  • Hverdagsmamma says:

   Ja, mye har skjedd alt siden dere så sist, så vi gleder oss til å vise dere igjen alle fem ;-)
   Stor klem, tenker masse på deg for tiden, og prøver å sende deg noen “sett igang fødsel” tanker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>