Utbygging: Status uke 29

Som de trofaste leserne sikkert har lagt merke til så har jeg vært noe fraværende når det gjelder blogging den siste uken. Dette har en klar sammenheng med at det begynner å bli ferdig her hos oss, og dermed er det hele tiden mange ting som skal ordnes, noe som fører til at det blir lite tid igjen til andre prosjekter. TIl gjengjeld så ser vi den berømte ende komme mot oss med stormskritt, for status nå er at vi etter et halvt år snart er ferdig. Denne uken har listverk rundt vinduer og tak kommet på plass. Canal Digital har vært og fikset kabel tv nede, så nå er tv stuen endelig klar for at jentene kan se noe ennet enn netflix der :-)

Alt av lister ferdig oppe, så alt er iallefall ferdig der :-)

Alt av lister ferdig oppe, så alt er iallefall klart der 🙂

Samtidig så er det ikke til å komme unna at tre hele dager har gått med til å få ferdig flisene i gangen, og siden det var et såpass sentralt område var det ikke mulig for andre yrkesgrupper å være her samtidig, så dermed trakk både elektriker og snekker seg ut de dagene dette sto på. Flisleggingen har imidlertid vært noe vi har kviet oss litt til, for vi er jo avhengig av denne gangen for å komme oss inn og ut, men det har nå gått greit, og nå er gulvet iallefall ferdig; endelig.

Gulvet i gangen er nå på plass

Gulvet i gangen er nå på plass

Ting begynner å komme på plass på 6 åringen sitt rom

Ting begynner å komme på plass på 6 åringen sitt rom

Selv om det ikke har vært rom for andre yrkesgrupper her på dagtid så har det pga bruk av hurtigtørkende lim vært mulig å jobbe på om kveldene. Hverdagspappa har derfor kjørt i skytselstrafikk frem og tilbake fra møbelsenterene, og eks antall skap og hyller, ny skrivepult, ny seng etc har funnet veien til de nye rommene. Videre har kveldene gått med til montering. 6 åringen sitt rom er nå snart ferdig innredet med møbler. Det gjenstår enda en del før vegger og skap er fylt med tingene hennes, men det kommer. Progresjonen på eldstejenten sitt rom har stagnert litt siden yngstemann fortsatt sover der, men kanskje er det tid for 3 åringen å flytte inn på sitt eget rom nå i helgen? Vi må se hva vi rekker å få ordnet til. Hun har vært fremme med tegnestifter og dekorert sengen sin, så jeg tenkte at når alt annet er blitt så nytt og fint så er det på plass at sengen får et strøk med malingskosten før den settes på plass….

I helgen står innkjøp og montering av de siste garderobeskap for tur (egentlig utrolig at det er mulig å få inn flere, men vi har iallfall sørget for nok lagringsplass), og eldstemann skal få skrudd opp nye bokhyller på rommet sitt. Planene er iallefall klare, så får vi se hvor mye av det vi rekker over. Døgnet skulle helst hatt flere timer, og alt av de vanlige aktiviteter er lagt på vent, selv Hverdagspappas høyt prioriterte trening må vike, men jeg er sikker på at all kjøringen, bæringen og monteringen gjør at muskelmassen hans økes betraktelig ;-) Ikke så ille det heller!!!

En riktig god helg til dere alle. I tillegg til fortsatt å styre på i helgen så er vi spent på 9 åringen som skal spille sin første håndballkamp i morgen; stor stas, og vi gleder oss masse alle sammen!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Responses to Utbygging: Status uke 29

 1. Hihi, jeg kjenner det stikker litt i meg når jeg ser fremgangen hos dere. Gleder meg så innmari til det er vår tur. Men det er gøy å se fremgangen da, begynner å bli riktig fint hos dere og ser ut som at det kommer mer og mer på plass. :))

 2. Hverdagsmamma says:

  Vi synes selv det skjer kjempemye for tiden, og det er bare sååå gøy. Mye å henge fingrene i, men det er bare greit når man ser fremgangen som nå. Gleder meg til å følge når det er deres tur :-)

 3. Så flott det blir!!! Ser at det nærmer seg ferdig :)
  Lykke til med helgens prosjekter:)

  • Hverdagsmamma says:

   Tusen takk, foreløpig er vi i rute, men nå begynner snart luften å gå litt ut her, så veldig glad for at vi snart er ferdig :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>