Utbygging: Status uke 30

Siden gulvet i gangen kom på plass forrige uke, har det denne uken vært rom for å fullføre de siste restene der. Dermed så har dørene til de to siste soverommene kommet på plass, og alle lister rundt og langs gulv og tak er nå ferdig. Egentlig så skulle også min etterlengtede ytterdør vært montert, men vi har ikke akkurat hatt marginene på vår side når det gjelder flaks den siste tiden, og det nærmeste jeg kom var et glimt når den sto utenfor; den var nemlig kommet i feil størrelse. Dessverre for min del så er det her snakk om bestillingsvare, så ikke bare er status at den siste finishen ikke blir fullført, vi må vente ytterligere en måned før det vil skje….

inspirasjon barnerom, jenterom i blå

Nå er det ikke slik at det kun er tømrer og leveringer vi er avhengige av for å fullføre siste rest; vi mangler en heller vesentlig detalj til, elektriker. Alt startet så bra mandags morgen, og klokken syv var også elektrikeren på plass. Spottene i taket i gangen kom opp, og små endringer i sikringsskapet ble gjort. Strømmen ble slått av og på noen ganger (som forventet er når elektriker er til stede), men dessverre gikk det igjen ut over bredbåndet vårt, og for ørtende gang den siste tiden måtte vi kontakte Canal digital. Nå tok de litt av skylden og sendte oss et nytt modem, men uken har vært stusselig uten internett…. Resten har vært stusselig når det gjelder videre kontakt med elektriker også, for verken spotter, varmekabler eller kontakter nede har fått strøm!!! Og etter å ha ventet og ventet, så er vi rett og slett møkk lei alt som heter BI elektro. For de har forsinket prosessen så mange ganger disse siste månedene at vi for vår del i fremtiden aldri kommer til å hyre dem igjen! Vi er rett og slett skikkelig misfornøyde med å få beskjed igjen og igjen om at de kommer, for så å oppleve at dette ikke skjer. Utrolig frustrerende og det er blitt et skikkelig irritasjonsmoment.

Om ikke elektrikeren er dem som får smilene mest frem hos oss for tiden, har vi mye annet å glede oss over. Gardinene i taket hos 9 åringen er montert, og nå kan hun ligge i sengen og styre både vindu og blendingsgardiner som det passer henne. Gøy.

erfaring med elektrisk gardin velux vindu

Lamellgardinene som det har vært en del krøll med, og som forsvant med levering, er også på plass og montert, og selv om det tok 4 uker lengre enn planlagt, så var de vel verdt å vente på, for det ble bra.

Ute har de forskalt, fylt på med singel og lagt armeringsjern, så om fin været holder seg til onsdag/ torsdag neste uke vil platteningen bli støpt. De siste små detaljene altså….

Både lammeller og armeringsjen på plass :-)

Både lameller og armeringsjern er på plass

Selv nye garderobeskyvedører i speil har vi valgt ut og fått bestilt, så de siste tingene inne i huset begynner virkelig å falle på plass. Den berømte enden er altså nær (at vi omtrent samtidig kommer til å sette i gang med å bygge om begge badene og vaskerommet er et annet kapitell, og fremstår akkurat nå som galskap, men så glade vi kommer til å være om noen måneder….)

Riktig god helg ønskes dere alle. Her i Bergen ser det ut til å bli strålende vær, og vi lader opp til familiedag i akvariet på søndag. Yngstemanns smokk skal endelig overleveres til fiskene der, men tror foreldre og storesøstre er de som gleder seg mest til dette :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>