Utbygging: Status uke 31

En liten (mikroskopisk vel å merke) del av meg synes nesten det er litt vemodig å skrive dagens statusoppdatering, for etter over tredve uker så kan vi nå klappe oss på bryste og konstantere; vi er ferdige!!! En nesten litt uvirkelig følelse. Vi har levd så lenge i rot og kaos at det nok ikke helt er gått opp for oss enda, men endelig kan vi roe ned og begynne å gjøre et forsøk på å komme i orden. Jovisst står det igjen små ting, blant annet må vi enda vente litt før ytterdøren og den siste utelampen kommer på plass, og vi står foran store nye prosjekter som inkluderer skiferlegging og baderomsrehabilitering, men de opprinelige planene og selve hovedutbyggignen er faktisk i boks.

For tiden så bor vi oss inn. De to eldste jentene sine rom er tilnærmet ferdige, og kun små detaljer gjenstår. Rommet til yngstejenten har vi gjort lite med, og selv gardiner må hun foreløpig klare seg uten, men det kommer.

Med unntak av veggdekoren er det lite som er gjort her enda

Med unntak av veggdekoren er det lite som er gjort her enda

Tempoet kan imidlertid endlig roes ned, skuldrene senkes og vi ser for oss å bruke god tid på de resterende valgene. For dem er det mange av. Vi har en stor gang, og med unntak av den bestilte skyvedørsgarderoben så er vi veldig usikre på hvordan vi vil denne skal bli. Nå må det sies at vi er i mål med walk inn garderoben i tilknytning til gangen, og den er vi strålende fornøyde med. Foreløpig er den ryddig og fin, og svært oversiktlig, så om vi bare klarer å holde den sånn så vil den være gull verdt.

Gangen begynner å ta form. Døren innerst forsvinner når vi begynner med baderomsrehabiliteringen, så derfor fortsatt en gammel dør der :-)

Gangen begynner å ta form. Døren innerst forsvinner når vi begynner med baderomsrehabiliteringen, så derfor fortsatt en gammel dør der 🙂

De store tingene som har skjedd denne uken er derfor at elektrikerne har vært her og gjort seg ferdig. Vi har endelig fått varme i alle gulv, jentenes som har fått strøm og spotter både ute og inne er tilboblet. Videre er platen foran huset og i boden ferdig støpt.

Utearealet begynner å ta form

Utearealet begynner å ta form. Gleder meg til å begynne med innredningen, planene er mange 🙂

Vi går inn i høstferieuken med en skikkelig god følelse, og gleder oss til å kunne nyte resultatet litt. Tilbudene vi har fått på badene er funnet frem, og selv om vi halvveis har bestemt oss, må vi ta en ekstra sjekk på de ulike alternativene før vi tar den endelige avgjørelsen. Så veldig lang tid med fred og ro blir det derfor ikke, men vi har iallefall tenkt å nyte nåstuasjonen til fulle.

God helge alle sammen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 31

  1. Laila says:

    GRATULERER så masse. For en utrolig deilig følelse å være så godt som ferdige. Nå må dere nyte en stund før dere går løs på det siste:)

    • Hverdagsmamma says:

      Tusen takk, kjempe herlig endlig å være ferdig, men tror ikke det blir lang tid med fred og ro. motivasjon til å bli helt ferdig før jul er stor……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>