Utbygging: Status uke 5

Siden vi tidligere i uken fikk beskjed om at materialene for å starte byggingen av selve fasaden ikke kommer før mot slutten av neste uke, så innså vi alle at Hverdagspappas drømmer om å komme hjem etter noen dager i Stockholm til store endringer på utbyggingsfronten ikke ville slå til. I det hele tatt har dette vært en forholdsvis stille uke. Eller stille er vel egentlig en dårlig beskrivelse på det som faktisk har skjedd, for denne uken har det kommet flere lass med singel som er blitt fylt opp foran huset. Etter at alle masser først ble gravd opp og fraktet vekk er vi nå begynt å komme opp igjen på det nivået som vi etterhvert ser for oss å skulle være. For tiden er alt av uteområdet omgjort til et eldorado for steinelskere, mens jeg gleder meg over at steinene er såpass store at vi forhåpentligvis ikke trenger å dra med oss store mengder inn i gangen hver gang noen går inn og ut.

Nivåforskjellene begynner å komme tydeligere frem

Nivåforskjellene begynner å komme tydeligere frem

Om litt vil det være en trapp som skiller nivåene, men enda er det bare en haug med stein.

Så var alt flatt igjen

Så var alt flatt igjen

Til tross for at store deler av framplassen blir utbygd, så virker det som at vi ved å jevne alt ut i et nivå vil ende opp med en mer funksjonell plass enn hva vi har hatt tidligere. Planleggingen av hvordan områdene skal bli er iallefall igang, og oppdateringer vil komme :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 5

  1. Moro å følge utviklingen!

    • Hverdagsmamma says:

      Ja, det opptar familien naturligvis mye for tiden, så da gjelder det å dokumentere utviklingen godt :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>