Utbygging: Status uke 6

Fredag betyr tid for ukens oppdatering på utbyggingsfronten:-) Siden vi på forhånd visste at materialene ikke vil komme før onsdag, så har vi ikke hatt all verden av forhåpninger når det gjelder fremdrift, men det har absolutt skjedd litt.

Mandag kom det enda mer stein slik at høyden på innsiden av ringmuren også ble fylt opp. Deretter var det stille frem til onsdag. Da kom tre lass med materialer på plass, før stilas ble montert for å begynne arbeidet med å demontere terrassen oppe. Alt så straks annerledes ut med den vekke, ikke minst ble det mye lysere inne i stuen.

utbygging av rekkehus

Helgen skal brukes til å sette opp en mer nøyaktig oversikt over størrelser på nye vinduer og de to skyvedørene som skal inn. Vi har bestemt oss for å ha en inngangsdør i glass, så det kommer til å bli en helt annen stil på fasaden, og forhåpentligvis vil mye mer lys som kommer inn. Nå er vi bare spent på om neste uke vil være uken da ting begynner å ta form og selve byggingen kommer i gang. Fortsettelse kommer!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 6

 1. CHAU TRINH says:

  Hei,

  Vi vil også bygge ut vår tomannsbolig, men har fått nei fra kommunen. Kan jeg stille deg noen spørsmål, egentlig mange spørsmål? Tomten er på 828 kvm. Vi får bygge 20% av tomten, dvs. ca. 160 kvm, men så sier de at det er et krav på 5 parkeringsplasser for en tomannsbolig, hver på 18 kvm. Dermed blir det spist opp 80 kvm av tillatt bygd areal. Vår tomannsbolig har i dag grunnflate ca 80 kvm og mere får vi ikke bygge ut.

  Dette er helt nytt for oss. Har det vært krav om parkeringsplasser for deres tomannsbolig?

  Hilsen

  Chau

  • Hverdagsmamma says:

   Hei,
   vi har ikke fått pålegg om at tomten må inneha plasser for parkering utover det som var tilfelle før. Vi bor i et bilfritt tun i utgangspunktet, og har derfor garasjeannlegg like ved hvor vi parkerer. Vi øker boarealet med ca 40 m2, til nærmere 160 m2, og dette på en tomt på under 300 m2. Vi har da søkt om dispensansjon om å overstige utnyttelsesgraden, og søknadsprossessen har derfor dratt ut. Det høres veldig rart ut med krav om 5 parkeringsplasser, så jeg ville sjekket nærmere opp i regelverket her….
   Lykke ti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>