Utbygging: Status uke 7

Det er ikke alt det er like lett å rå over, og særlig ikke sykdom. Videre arbeid her hos oss kom ikke i gang før på onsdag nettopp på grunn av dette. Og etter at værgudene en lang periode har vært svært så velvillige, så har de hatt mye å ta igjen både onsdag og torsdag, som ble skikkelig sure og regnfulle dager. Jeg synes rett og slett litt synd på tømrerene som måtte stå ute og jobbe i det ruskeværet. Heldigvis klarnet det fint opp idag.

utbygging av tomannsbolig, utbygging av rekkehus

Selv om starten ble litt amputert, så synes vi uansett at det er grunn til å feire denne uken; tross alt er det første uken der ting faktisk bygges opp, og ikke bare blir revet ned. Nå ser vi tydelig hvordan det hele vil bli etterhvert, og det er laget åpninger for både dører og vinduer. Endel tid har gått med på å få alt rett i forhold til tegningene og diskutere hvordan det skal løses. Nå når innmaten er på plass, så må det være lov å håpe at neste uke blir uken da mye skjer, vi lever iallefall i spenning og krysser fingrene for at vi snart har et tett tilbygg (lenge leve optimismen).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 7

  1. Så spennende med utbygging. Gleder meg til å følge med videre :)

    • Hverdagsmamma says:

      Det har vært en lang vei å få lov til å komme igang, så vi er selv kjempeglade for alt nytt som skjer :-D Gleder oss masse til å få mer plass, og til at jentene skal få egne rom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>