Utbygging: Status uke 8

Med en bursdagsjente i huset så blir naturligvis feiring prioritert foran blogging, men det faste fredagsinnlegget må det selvfølgelig settes av tid til :-)  Denne uken er den første hvor det også har skjedd endringer inne – selv om jeg må innrømme at det kom litt overraskende på. Mandag ble nemlig rommet til de to minste ommøblert for å gjøre plass til støtter. Eller ommøbleringen slik den ser ut på bildet under er det vi som har ordnet til, slik som det så ut på mandag fikk meg til å kjenne panikken mht at vi i dag har invitert til barneselskap. Heldigvis (i forhold til feiringen) så har det ikke skjedd mer inne denne uken, så de små som kommer for bursdagsfest her hos oss må rett og slett klare seg med det vi har (koffertloftet er blitt tilholdssted for det meste som er av leker).

utbygging tomannsbolig

Denne uken har det vært mye aktivitet, men ikke alt synes like godt. For å ikke måtte løfte terrassen oppe særlig høyerere enn hva den har vært (det er en dør der som vi gjerne vil komme oss ut 🙂 ) så har de måttet legge inn en stålbjelke. Dette har tydeligvis krevd mye arbeid for å få til, for mye av uken har blitt brukt til å jobbe og legge forholdene til rette med bjelkene inn mellom 1 og 2 etasje. Men nå synes det som om de er kommet godt i gang med dette, og vi ser konturer av at det forhåpentligvis om ikke så alt for lenge vil komme en terrasse her igjen…..

utbygging tomannsbolig

utbygging tomannsbolig

Utvendig er det tekket med plater og plast, og følelsen av hvordan det skal bli kommer mer og mer til syne. gleder oss til fortsettelsen, men først av alt så er det feiring av 3 åringen vår som gjelder! God helg alle sammen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Responses to Utbygging: Status uke 8

 1. Laila says:

  Spennende og utrolig slitsomt med sånne prosjekter. Ha en fin helg og bursdagsfeiring; )

  • Hverdagsmamma says:

   Godt beskrevet Laila :-) Kvier oss litt til innsiden blir mer berørt, og vi skal leve opp i det hele…..
   Kjekt med feiringer, men skal bli ok nr hverdagen kommer også :-) En fortsatt fin søndag til deg!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>