Værsyk!!!

Ute høljer regnet ned (igjen). og det er lite som tyder på at bikinien snart kan hentes frem fra skapet…

dårlig vær

Heldigvis finnes det positive sider ved alt (det gjelder bare å minne seg selv på det i ny og ne):

 1. Vi bor vi på toppen av et boligfelt, i sikker avstand fra både syndeflod og oversvømmelser.  Men, det hjelper lite på humøret når bergensværet er på sitt mest typiske…. (Sorry, der gikk rullegardinen ned igjen)

2. Innekos. Lite slår en god film og en varm armkrok når regnet pisker på ruten (selv om vi begynner å gå tom for gode filmer….)

 3. Med den sure nedbøren synker også strømprisen. I følge min mann, som jobber i strømbransjen, er mye vann i magasinene visstnok bra for lommeboken! (Og sitat min mann: det finnes jo egne strømavtaler som gir mange eurobonuspoeng, noe som kan komme godt med skulle dette været fortsette……)

 4. Siden vi står midt oppe i en påbygging av huset er terrassen for øyeblikket fjernet. Kanskje like greit at solen ikke skinner før vi har en uteplass å nyte den på.

5. Man kan enda legge inn noen ekstra treningsøkter før bikinien skal på

 Hmmm, nok for i dag, sier som Montey Phyton: “Always look at the bright side of life”. Nå gjelder det bare å få jentene i seng, fyre i peisen og finne den armkroken. En fortsatt fin (og forblåst) kveld til dere alle :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>