Veggdekor til barnerom

Så var hverdagen her igjen. Med regnet høljende ned, så begynner så smått følelsen av høst å komme, men for et sommer menneske som meg så håper jeg virkelig at det fortsatt vil bli flere sommerdager også i august :-) Uansett, det fine med regn er at alle maleoppgaver ute må settes på vent, og dermed blir det mer tid til å planlegge innredningen i de av rommene som er begynt å bli ferdige. Kjellerstuen er alt møblert i hode, så der gjelder det bare å få lagt siste rest av gulvet før vi kan begynne å handle inn. Når det gjelder barnerommene så er det eldste jenten sitt som vil stå ferdig først, og som jeg derfor bruker tid å tenke på hvordan skal bli. Alle jentene har tatt seg ut farger som de vil skal være gjenneomgående for rommet, og 9 åringen sin farge er turkis. Vi er blitt enige om å holde alle veggene i samme farge, og så skal detaljer få barnas valgte farge.

For å gi veggene mer litt liv, så har jeg brukt tid på nettet til å finne gode sider for å bestille ulik veggdekor. I den forbindelse så kom jeg over nettstedet veggfolie.no, og her var det mye gøy til barnerommene (til alle andre rom også for den slags skyld). Med et bredt utvalg i både tekst, figurer og farger så har jeg faktisk brukt flere timer på å se igjennom, og velge ut det jeg tror jentene vil like, før jeg tilslutt visste det hele frem til dem slik at de fikk velge.

Så nå er betillinger sendt på ulik dekor i turkis, lyseblå og lilla, og vi venter i spenning på å få alt i posten. Krysser fingrene for at det blir bra og at monteringen vil gå greit, oppdatering og bilder kommer selvfølgelig senere :-) I mellomtiden gjenngir jeg litt av utvalget fra nettstedet (alle bildene under er hentet fra veggfolie.no).

Denne har alle jentene fått hver sin av i ulike størrelser og farger :-)

Denne har alle jentene valgt hver sin av i ulike størrelser og farger :-)

Hadde jentene vært litt yngre, så hadde denne vært perfekt :-)

Hadde jentene vært litt yngre, så hadde denne vært perfekt :-)

Ole Brum slår alltid an hos de yngste.....

Ole Brum slår alltid an hos de yngste…..

veggdekor til barnerom

Morsom høydemåler :-)

Morsom høydemåler :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>