Velkommen til HverdagsMamma

Profil

Jeg er en 37 år gammel gift mamma med tre herlige jenter på 11, 8 og 5 år. Sammen med Hverdagspappa bor jeg i Bergen, og blogger om hverdagens opp og nedturer. Som i de fleste andre familier tar mammarollen mye tid, men her på Hverdagsmamma.no vil jeg selvfølgelig også skrive litt om andre felt som interesserer meg. I tillegg vil hverdagspappa få komme med sine innspill. Håper flere finner bloggen min interessant:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Velkommen til HverdagsMamma

 1. Therese says:

  Hei!

  Eg/vi i Tiljamid er på utkikk etter kjekke bloggdamer som vill sammarbeide ?
  Tiljamid er et barne kles merke i rein bambus. Vi liker folk som er seg selv og har føtene på jorda.eg er selv mor til 5 jenter og bur på Voss. Her designer eg klærna og har en av våre konsept butikker.
  Vi jobber nå med å få oss ambasadører for å dele kunskapen om disse klærna med andre.

  Vi har klær i størrelsen 0-8år …men til hausten så venter vi inn en liten kolleksjon til damer og ev litt til de litt større barna.

  Om du/dere har lyst å prøve noen av våre klær så hadde det vært kjekt :)
  Du når meg på post@tiljamid.no

  Mvh Therese

  Ha en super uke, vi håper på fint vær til helgen da det er Voss Cup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *